De Werkgroep Open Atelierroute Wateringen Kwintsheul (OAWK) organiseert met de Culturele Raad Wateringen (CRW) een markt in de gezellige franse sfeer. Ruim 20 deelnemers zullen er aan het werk te zien zijn. Zowel in de Hofboerderij als buiten op het terras.

Het voorplein en de omgeving van de Hofboerderij in Wateringen worden het weekend van 4 en 5 september gevuld met marktkramen om er een Montmartre plein van te maken. Er gaan kunstenaars aan het werk op het plein en er zullen vele mooie kunstwerken te zien en te koop zijn. Binnen in de Hofboerderij zijn er kunstwerken te zien van de kunstenaars die regelmatig meedoen aan de open atelierroute Wateringen Kwintsheul.

Data: Zaterdag 4 en zondag 5 september van 13.00 tot 17.00 uur in en om de Hofboerderij. Gratis toegankelijk

Ik ben een van de 20 deelnemende kunstenaars en speciaal voor de markt heb ik nieuw werk gemaakt. Hiervoor heb ik me laten inspireren door werk wat ik in mijn academietijd heb gemaakt. Dit waren tekeningen met zelfs bedachte figuurtjes die de wereld gingen ontdekken. Met drukinkt, sjablonen en inkt is er een serie nieuwe “belevingswerelden” ontstaan.

Belevingswereld circus

Circus

De werken “Strand” en “Picnick” zijn te zien in de Hofboerderij de anderen werken (waaronder ‘Circus’) kunt u bewonderen in mijn marktkraam buiten.

Leuk om u te moeten op de Kunstmarkt a la Montmartre

Petra van der Hoeven

https://www.crwateringen.nl/exposities-culturele-raad-wateringen