Wil je kunst aankopen en ben je op zoek naar unieke kunstwerken voor boven de bank of op tafel, een persoonlijk cadeau of een artistiek relatiegeschenk? Bij Petra van der Hoeven koop je kunstwerken, kunstzinnige decoraties en objecten voor in huis, in je bedrijf of op kantoor. Of je nu kiest voor een ets, een object van glas, een schilderij van textiel of een gebruiksvoorwerp als een lantaarn of een schaal: van ieder werk is er maar één gemaakt.

Leuk voor jezelf, of als persoonlijk cadeau voor familie, vrienden of zakenrelaties.

Kunst aankopen

Kunst aankopen, hoe werkt dat?

Je hebt in mijn galerie een kunstwerk gezien dat je aanspreekt en dat je graag wilt aanschaffen. Gelukkig is het kopen van kunst via de website heel eenvoudig. Vul het aankoopformulier in en verzend dit. Maak vervolgens de kosten van het kunstwerk over naar bankrekeningnummer NL09 INGB 0748 2514 56, ten name van Petra van der Hoeven. Je krijgt dan het kunstwerk binnen enkele dagen thuisgestuurd. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (via 0615 058 225), of via Whatsapp, om een en ander te bespreken.

Zijn de lijsten bij de prijs inbegrepen?

Alle textielkunstwerken en etsen zijn voorzien van de op de website getoonde omlijsting en anders van een aluminium lijst. De lijsten zijn bij de prijs inbegrepen. Aankoop zonder lijst is ook mogelijk (in onderling overleg).

Wat zijn de verzendkosten?

De prijzen van kunstwerken op mijn website zijn inclusief verzend- en verzekeringskosten.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn aangekochte kunst in huis heb?

Je aankoop wordt verzonden zodra de je de aanschafprijs hebt overgemaakt. We sturen je hierover een e-mail op de dag van verzending.

Hoe worden de kunstwerken verzonden?

Ik verzend de kunstwerken goed verpakt en verzekerd. Mocht het onverhoopt toch mis gaan tijdens het transport, dan kun je het kunstwerk terugsturen en ontvang je de aankoopprijs terug (of je kunt een ander werk uitzoeken).

Kan ik het kunstwerk eerst zien voordat ik tot aanschaf over ga?

Het is zeker mogelijk om de etsen, objecten van glas en schilderijen van textiel te bekijken voordat je een aankoop doet. Dat kan ik mijn atelier in Rijswijk, Zuid-Holland. Neem contact op om een afspraak te maken.

Kan ik ook een cadeaubon aanschaffen?

Hoewel etsen, textiel en glas door hun eigenschappen passen in ieder interieur kan het lastig zijn om een kunstwerk aan te schaffen voor een ander. Daarom verkoop ik ook cadeaubonnen. Ze zijn er al vanaf 50,- euro. Je krijgt een mooie cadeaubon toegestuurd in een feestelijke verpakking. De ontvanger kan met die bon zelf iets uitzoeken in mijn galerie.

Ik heb andere vragen

Ga naar mijn contactpagina en vul het contactformulier in.

Op zoek naar een uniek en smaakvol presentje?

Een verjaardag, vaderdag, moederdag of jubileum: geef eens een kunstwerk cadeau.