Westlands Kunstenaarscollectief WIT organiseert voor de achtste keer op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023 de Westlandse kunst- en atelierroute in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster.

Petra van der Hoeven is dat weekend met kunstwerken aanwezig op het volgende adres:
Atelier Tess-keramiek, Dijkweg 45 

Kunstroute Westland

De kunstroute wordt om de twee jaar door WIT georganiseerd en zou oorspronkelijk in mei 2021 plaatsvinden. Helaas gooide corona toen, en ook een jaar later, roet in het eten waardoor de kunstroute nu in mei 2023 gerealiseerd wordt. Op talloze locaties en in eigen ateliers tonen Westlandse kunstenaars hun kunstwerken aan belangstellenden. Tijdens voorgaande edities bezochten kunstliefhebbers in groten getale de tentoongestelde kunstwerken.

Door de grote verscheidenheid aan deelnemers is er een breed aanbod aan onderwerpen, technieken en vormgeving. Om een paar variaties te noemen: portretten, fotografie, objecten in 3D, abstract werk, keramiek en collages. Maar ook: kleuretsen, air brush, ruimtelijke installaties, modeltekeningen en surrealistisch werk. U zult uw ogen uitkijken. Op een aantal locaties kunt u genieten van muzikanten en lezen schrijvers en dichters voor uit eigen werk.

Om het werk van Petra te bekijken bent u van harte welkom op het volgende adres:

  • Atelier Tess-keramiek, Dijkweg 45 
    Tessa Droog, keramiek en zelfgemaakte glazuren
    Ulbe Spaans, fotografie
    Petra van der Hoeven, ruimtelijke glasobjecten
    Corrie Nuijen-Bloem, schilderijen van mens en dier

Meer informatie en de volledige route vindt u op de website van de Westlandse kunst- en atelierroute.


Zij & Hij
Petra van der Hoeven, ruimtelijke glasobjecten