De nieuwe website staat online en mijn digitale galerie is van de grond. Daar ben ik trots op! Als kunstenaar ben je vaak alleen bezig met traditionele media, zoals verf en potlood, of in mijn geval: draad, etsinkt en glas. Het was dus best iets nieuws om een uitstapje te maken naar de digitale wereld, maar ik ben blij dat ik die stap heb gedaan. Het resultaat mag er zijn: deze website, waarop veel van mijn kunstwerken nu online te zien zijn in een overzichtelijke galerie.

Digitale galerie op de website

Het is mooi om nu een digitale galerie te hebben, zodat ge├»nteresseerden zoals jij mijn kunstwerken op ieder moment kunnen bekijken. Ik update de foto’s van de kunst regelmatig. Kom dus zeker regelmatig terug om nieuwe kunstwerken te bekijken.

Exposities en sneak peek

Via de nieuwsberichten houd ik je op de hoogte van de komende exposities, zodat je weet wanneer je mijn kunst in het echt kan bewonderen. En ik geef er een inkijkje in mijn atelier: hoe smelt je glas? Hoe komt een ets tot stand? Waar haal ik mijn inspiratie voor werkstukken met textiel vandaan? En hoe kies je een kunstwerk uit dat perfect past bij jouw interieur? Het komt er allemaal aan, dus stay tuned!

Kunst op Facebook

Kun je geen genoeg krijgen van mijn kunst? Volg me dan ook op Facebook. Daar deel ik regelmatig foto’s van het proces achter mijn kunstwerken. Met vragen over mijn kunst of de website kun je altijd bij mij terecht. Stuur gerust een e-mail!