Het was een heerlijk kunstweekend in het Westland tijdens de Kunst- en Atelierroute. Meer dan 350 bezoekers kwamen er naar basisschool de Zeester in Monster waar ik samen met twee andere kunstenaars exposeerde.

In de aula van de school konden wij op de grote theatertrap onze kunstwerken uitstallen. Een bijzondere plek om te exposeren en de opstelling pakte erg mooi uit.

De dames met wie ik de ruimte deelde maakten fotobewerkingen en olieverfschilderijen. Heel wat anders dan wat ik doe! Juist de diversiteit in onze kunst, maakte het geheel aantrekkelijk en verraste de bezoekers. We hebben dan ook veel vragen gehad over hoe een werk tot stand komt.

Het is natuurlijk altijd leuk en gezellig om met andere kunstenaars te exposeren en zo weer meer te leren over de kunstvorm die zij beoefenen. Maar het allerleukste zijn de vele enthousiaste reacties van de bezoekers die langskomen. Bedankt voor jullie bezoek en wellicht tot volgend jaar.

Kunstwerken

Tijdens de Kunst- en Atelierroute exposeerde ik met glaswerk, windlichten, textiel-werkstukken én met een nieuwe serie: art deco. Ben je langs geweest tijdens de route en heb je een werk gezien dat je aanspreekt? Via mijn online galerie kun je een kunstwerk aanschaffen.

Volg me op Facebook en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe exposities

Niet getreurd, ik exposeer regelmatig in de buurt van het Westland, Delft, Rijswijk en Den Haag. Via de website houd ik je op de hoogte van al mijn exposities. Geen evenement meer missen? Volg me dan ook via Facebook.