De kunst- en atelierroute in het Westland is een van de hoogtepunten van het kunstjaar. Op 18 en 19 mei zijn er het hele weekend op 36 locaties in Monster, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande werken te zien van zestig verschillende kunstenaars.

Ik exposeer in Basisschool De Zeester, Kloosterlaan 4 in Monster

Werk dat ik exposeer tijdens de kunst- en atelierroute

Ik neem verschillende werken mee. Waaronder tiffany-objecten gecombineerd met glasfusing, schilderijen waarbij gehaakte draden in een grafisch patroon worden “geschilderd” en grafische gebreide schilderijen.

Kunst kopen en bekijken

Ik ben het gehele weekend aanwezig in De Zeester. Het is mogelijk om de kunstwerken die ik exposeer aan te kopen en direct mee te nemen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat je alles goed verpakt mee naar huis krijgt. Ben je niet in de gelegenheid om naar de Westlandse Kunst- en Atelierroute te komen, maar wil je mijn werken toch graag in het echt bekijken voor je een aankoop doet? Maak dan een afspraak en kom langs in mijn atelier in Rijswijk (Zuid-Holland).

Informatie over de Westlandse Kunst- en Atelierroute

Meer informatie over de route, de locaties en de kunstenaars die exposeren, vind je op de website van de organisatoren, kunstenaars collectief Wit. In mijn digitale galerie vind je afbeeldingen van mijn kunstwerken.